Wie zijn wij (Dunja)
Welkom in mijn wereld
Zo begon het voor mij: liefde en passie voor koken en bakken. Als jong meisje vond ik de wereldkeuken altijd al fascinerend. Koken is voor mij een manier om te ontspannen en mijn creativiteit te uiten, en dit is wat ik het liefste doe. Al meer dan 20 jaar kook ik met veel plezier.
De keuzes en mogelijkheden zijn tegenwoordig enorm, van vis en vlees tot vegetarisch en veganistisch. Ik geniet ervan om over lekker eten te praten en dit te delen met familie en vrienden. Samen aan tafel zitten en kennis uitwisselen over eten, dat is waar ik van houd. Mijn passie voor koken heeft ertoe geleid dat ik mijn kookkunsten met anderen wil delen, en zo is restaurant Dunja Keuken geboren, waar alle smaken samenkomen!
Eet puur en laat u verrassen door Dunja Keuken
In de Dunja Keuken gebruiken we alleen de beste en superverse ingrediënten, het liefst biologisch. We koken regelmatig met gember, laos, sereh, chili, limoen, koriander, selderij, knoflook, uien en meer. Ook gebruiken we diverse specerijen zoals kurkuma, komijn en masala.
Bij ons staat verantwoord en voedzaam eten centraal, en we geloven dat pure ingrediënten bijdragen aan een pure geest en lichaam. Onze vetten bestaan uit olijf- en kokosolie, en er is in onze keuken geen plaats voor additieven zoals MSG. Bij Dunja Keuken kunt u genieten van diverse wereldgerechten, met een focus op de Surinaamse en Aziatische keuken.
Laat het u smaken, Dunja Keuken!