Surinaams eten in Haarlem Schalkwijk bestellen

Biologisch, vers, verantwoord en bewust. Dat is wat Surinaams eten in Haarlem Schalkwijk is. Deze drukke wijk in Haarlem is gevuld met mensen die dag in dag uit druk in de weer zijn. De vele winkels, banken, dienstverleners en andere bedrijven zorgen voor een komen en gaan van mensen. En al die mensen moeten eten. Ben je aan het werk of heb je een bedrijf, kies dan eens voor Surinaams eten in Haarlem Schalkwijk. Je merkt binnen de kortste keren dat je meer energie hebt, de dag langer vol kunt houden en veel beter in je vel zit. Dat alles dankzij gezonde ingrediënten, verse producten en een (h)eerlijke achtergrond. Voor jou, je medewerkers of je collega’s de perfecte optie om het werk leuker én makkelijker te maken!

Aan het werk of juist niet, Surinaams eten in Haarlem Schalkwijk is populair

Steeds meer mensen kiezen voor Surinaams eten in Haarlem Schalkwijk. Het is niet alleen een makkelijke optie, de gevarieerde menukaart van Dunja Keuken maakt het ook bijzonder eenvoudig om lekker af te wisselen. Drie avonden op rij uit de wereldkeuken eten is geen probleem met de vele belegde broodjes en bara’s, witte rijstgerechten, hapjes, desserts en uiteraard rotigerechten en bami en nasi. Of je nou aan het werk bent of niet: een makkelijke, gezonde en gevarieerde optie voor elke week!

Direct een maaltijd samenstellen?

Kijk vooral eens naar ons uitgebreide menu om inspiratie op te doen rond Surinaams eten in Schalkwijk. Wil je een complete bedrijfslunch of catering laten regelen door ons? Neem dan vooral contact met ons op, geen uitdaging is ons te groot. Je kunt ons direct bereiken op 023 78 539 43. Uiteraard kun je ook gewoon een mailtje sturen naar dunjakeuken@gmail.com met al je vragen of verzoekjes. Wil je direct een bestelling plaatsen voor Surinaams eten in Schalkwijk? Dat kan natuurlijk gewoon via onze website!

We denken graag met je mee! Neem contact met ons om je wensen te bespreken!