Ons verhaal


Passie voor de wereldkeuken en verantwoord eten.

Restaurant Dunja wereldkeuken


Welkom in mijn wereld (Dunja), liefde en passie voor wereldkeuken

Zo begon het voor mij: liefde en passie voor het koken en bakken. Ik heb als jong meisje de wereldkeuken altijd fascinerend gevonden. Koken betekent voor mij ontspanning en mijn creativiteit gebruiken, dit is het liefst wat ik doe. Ik kook al meer dan 20 jaar met heel veel plezier. De keuzes en mogelijkheden zijn tegenwoordig enorm, van vis, vlees tot vegetarisch en veganistisch etc. Praten en delen over lekker eten doe ik heel graag met familie en vrienden, gezellig aan tafel met zijn allen en elkaar kennissen delen over eten. Mijn liefde en passie voor koken en bakken heeft er voor gezorgd dat ik nu mijn kookkunst met anderen wil delen en zo is restaurant Dunja keuken geboren, waar alle smaken bij elkaar komen!


Eet puur en laat u zich verrassen door Dunja keuken

In de Dunja keuken gebruiken wij de beste ingrediënten en supervers, het liefst biologisch. Waar wij regelmatig mee koken in de keuken zijn o.a. gember, laos, sereh, chili, limoen, koriander, selderie, knoflook, uien etc. Wij gebruiken ook diverse specerijen zoals kurkuma (geelwortel), komijn, masala (kruidenmix) e.d. Gelukkig zijn vele van ons bewust, dat verantwoord eten en voedzaam avondmaaltijden belangrijk is. Pure ingrediënten in je voeding, krijg je ook een pure mind en body van. Onze vetten bestaan uit olijf- en kokosolie. Er is in onze keuken geen plaats voor additieven zoals MSG. In Dunja keuken kunt u uit diverse wereldgerechten bestellen, o.a. Surinaamse en Aziatische keuken.

Laat het u smaken, Dunja keuken

Momenteel is Dunjakeuken helaas gesloten. Wij zijn elke dag geopend van 17:00 uur tot 21:30 uur.