Lunch bestellen in Haarlem

Druk aan het werk, tal van afspraken en tegelijkertijd al plannen aan het maken voor morgen. Maar hoe zit het eigenlijk met de plannen voor de lunch? Grote kans dat het erbij ingeschoten is, maar de lunch is wel een belangrijk onderdeel van de dag. Geen tijd meer om wat te regelen of zin in iets anders? Kijk dan eens naar Dunja Keuken wanneer je kiest voor een lunch bestellen in Haarlem. Goed en gezond eten is belangrijk, maar het wordt ook nog eens leuk wanneer je het gevarieerd kunt doen. Lunch bestellen in Haarlem regel je gewoon via onze website. Wij kunnen de lunch bezorgen in Haarlem, maar indien gewenst kun je het ook afhalen aan de Rutherfordstraat.

Een gezonde en goede lunch loont

Veel mensen krijgen een dip in de middag. Dit heeft te maken met een te laag bloedsuikerpeil, een veel te zware lunch, gebrek aan energie of het feit dat de dag gewoon te lang duurt. Door te kiezen voor een goede lunch bestellen in Haarlem kun je hier preventief op inspelen. Een goede en gevarieerde lunch is de manier om net wat makkelijker door de dag te komen. Wij gebruiken verse producten en kiezen waar mogelijk voor biologisch. Dat merk je aan de smaak en het draagt tegelijkertijd bij aan jouw energiepeil en gezondheid. Winst op alle vlakken dus.

Lunch bezorgen in Haarlem – geen punt

Heb je geen tijd om het eten af te halen omdat het gewoon te druk is? Of wil je direct eten erbij bestellen voor wat collega’s en willen jullie tegelijkertijd eten? Geen punt bij Dunja Keuken. Wanneer je voor meer dan € 13,00 bestelt, zorgen wij dat de bestelling bezorgd wordt tegen een kleine vergoeding. Regel je dit via de website, dan krijg je er ook nog eens twee gebakken bananen bij. Meer informatie of vragen? Bel dan 023 78 539 73 of mail ons direct op dunjakeuken@gmail.com.

We denken graag met je mee! Neem contact met ons om je wensen te bespreken!