Catering in Haarlem

Catering in Haarlem regelen is niet lastig, tenzij je graag wilt dat het bewuste en verantwoorde maaltijden zijn die met pure ingrediënten gemaakt worden. We stellen steeds hogere eisen aan het eten. Zeker wanneer we op zoek gaan naar een catering in Haarlem. De kwaliteit van het eten wordt in hoge mate bepaald door de keuze van ingrediënten en de bereidingswijze. Dat is waarom Dunja Keuken steeds vaker genoemd wordt wanneer het gaat om kwalitatieve catering in Haarlem en omstreken. Ben je op zoek naar een cateraar die dezelfde eisen stelt aan het eten als jij zelf doet? Dan is Dunja Keuken dé cateraar voor jou.

Catering in Haarlem met brede keuzemogelijkheden

Op onze menukaart vind je uiteenlopende Surinaamse en Aziatische gerechten waarmee we een breed aanbod uit de wereldkeuken aan kunnen bieden. Zoals rotigerechten, maar ook desserts, belegde broodjes en zelfs witte rijstgerechten, nasi, bami en belegde bara’s. Dat maakt het makkelijker om catering in Haarlem te regelen voor een grotere groep mensen, want de opties zijn er! Allemaal halal, alles gemaakt met eerlijke ingrediënten en met zoveel mogelijk biologische producten. Want daar wordt het namelijk gewoon veel beter van en dat proef je!

Direct eten bestellen in Haarlem

Een feestje, bruiloft, personeelsfeest of ander evenement op de planning? Regel dan vandaag de catering in Haarlem nog zodat je dat streepje alvast op je lijst kunt zetten. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden en leveren al catering in Haarlem voor bestellingen vanaf 12 personen. Wil je meer informatie over de mogelijkheden of wil je juist direct een bestelling plaatsen voor de gasten die jij uitgenodigd hebt? Bel dan naar 023 78 539 43 of stuur geheel vrijblijvend een mail naar dunjakeuken@gmail.com. Wij helpen je graag verder met maaltijden, hapjes en desserts op maat.

We denken graag met je mee! Neem contact met ons om je wensen te bespreken!