Bedrijfslunch in Haarlem

Op zoek naar een geschikte bedrijfslunch in Haarlem? Dan is het handig om een aantal dingen in de gaten te houden. Zo wilt u een bedrijfslunch in Haarlem zo gevarieerd mogelijk aanbieden, zodat alle mensen goed en genoeg kunnen eten. Tegelijkertijd is het praktisch wanneer het eten gezond is en wanneer de mensen na het eten weer direct aan het werk kunnen. Niet te veel suikers en vetten dus. De gemiddelde bedrijfslunch in Haarlem moet tegenwoordig steeds vaker bewust en verantwoord zijn, omdat we steeds kritischer zijn wanneer het om eten gaat. Dat is waarom Dunja Keuken graag de lunch van je bedrijf regelt.

Gevarieerd aanbod voor een bedrijfslunch in Haarlem

Bij Dunja Keuken gebruiken we eerlijke producten, verse ingrediënten en kiezen we indien mogelijk altijd voor biologisch. Maar dat is niet alles. We hebben het vooral makkelijk gemaakt om een uitgebreide bedrijfslunch in Haarlem te regelen via de website. Bij ons vind je bijvoorbeeld bami en nasi, maar ook witte rijst- en rotigerechten. Tel daar onze hapjes, belegde broodjes, bara’s en onze befaamde roti rol bij op en je hebt direct een breed assortiment zodat alle werknemers met een tevreden gevoel van tafel komen. De ideale manier om te laten zien dat je jouw werknemers waardeert – en tevens de manier om hen wat extra te motiveren wanneer er iets meer werk verzet moet worden.

Bedrijfslunch of catering laten regelen in Haarlem

Wanneer je op zoek bent naar eten voor grotere groepen mensen – zoals een bedrijfslunch in Haarlem of een catering – dan ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben jarenlange ervaring met de wereldkeuken, kunnen op alle wensen inspelen en beantwoorden graag alle vragen zodat het eten precies is wat jij wilt. Wil je meer weten of heb je vragen? Bel dan naar 06 57 55 86 95 of stuur een mail naar dunjakeuken@gmail.com. Bij grotere bestellingen is het verstandig om in het voren contact op te nemen om tijdige levering te garanderen.

We denken graag met je mee! Neem contact met ons om je wensen te bespreken!